Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Subaru привезла до Франкфурту європейську модифікацію моделі Impreza

І все ж таки залишились у Європі шанувальники симетричного повного приводу та опозитних силових агрегатів. Саме для цих неординарних автомобілістів японці презентували нове покоління легендарної Subaru Impreza. Новачок був вперше показаний на Нью-Йоркському автосалоні 2016 року, але тільки зараз прийнято рішення розпочати європейські продажі Impreza.

Японський автовиробник не любить порівнювати Impreza с прямими конкурентами в обличчі Ford Focus та Volkswagen Golf, адже він ризикує програти майже по всім дисциплінам. Можливо через постійний тиск з боку клієнтів в Subaru розпочали модернізацію популярної моделі. В новому поколінні Impreza отримає сучасну платформу, завдяки чому будуть переглянуті внутрішні розміри та пропорції кузова. В результаті роботи інженерів досягнуто збільшення жорсткості кузова на 70% та зниження центру ваги на 5 мм. Одразу після дебюту почали надходити позитивні відгуки про покращення керованості нової Impreza.

Під капотом Subaru Impreza 2018 року випуску може встановлюватися два варіанта бензинових двигунів. Базовий 1,6-літровий мотор видає 112 к.с. та 150 Нм крутного моменту, а топовий силовий агрегат об’ємом 2 літри розвиває 155 к.с. та 195 Нм крутного моменту. Обидва двигуна оснащені Lineartronic CVT gearbox, що позитивно відобразилось на витраті пального. 

Інтер’єр Impreza можна назвати зручним та ергономічним, але і досі відчувається відсутність у виробника бажання підвищити якість матеріалів та збирання. По центру торпедо розташовано інформаційно-розважальну систему з сенсорним монітором. Доречи, японці використали власну розробку мультимедійної системи під назвою Subaru Starlink.

Серед цікавого обладнання, що є на борту нової Impreza, треба виділити систему EyeSight Subaru, яка працює на основі камер для моніторингу дороги та виявлення потенційної небезпеки. Також є можливість замовити систему попередження зміни смуги руху та екстреного гальмування. Для зручності власників нового автомобіля, трохи підріс об’єм багажного відсіку.

Старт продажів нової Subaru Impreza заплановано на листопад 2017 року. Стартова вартість хетчбека починається з позначки у 21 тисячу євро…

 

 

04.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Subaru привезла до Франкфурту європейську модифікацію моделі Impreza

Політика конфіденційності